Elkészítés: A húst kisebb kockákra felvágjuk. A zöldségféléket ízlés szerinti méretűre felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.
Egy fazékba olajat öntünk, elkezdjük párolni a vöröshagymát. Amikor már kezd üveges lenni, hozzáadjuk a húst, majd pár perc múlva a feldarabolt zöldségeket és a fokhagymát is. Így együtt pároljuk pár percig, majd megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint fűszerezzük, majd félpuhára főzzük. Ekkor hozzáadjuk a zöldbabot is (fagyasztott zöldbabból is készíthetjük), és tovább főzzük. Végül beletesszük a kockára vágott krumplit, és puhára főzzük.
Közben a tejfölt simára keverjük a liszttel. Amikor már minden hozzávaló teljesen megpuhult, a tejfölös-lisztes keveréket belecsorgatjuk a levesbe. Jól kiforraljuk, pár percig még főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.