Elkészítés: A tojást elkeverjük a tejjel. A besózott, kiklopfolt hússzeleteket bemártjuk a lisztbe, a tojásos tejbe és a zsemlemorzsába. Felforrósítjuk az olajat a serpenyőben, és a forró olajban kisütjük a hússzeleteket.
A mártáshoz a vízben elkeverjük a kukoricalisztet. A cukrot feloldjuk a narancslében, majd felforrósítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a citromlét és a fűszereket. Beletesszük a mazsolát, és 5 percig lassú tűzön forraljuk. A kukoricaliszttel behabarjuk, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
A mártást külön tálaljuk a hús és párolt rizs mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.