Elkészítés: Vágjuk apró kockákra a sajtot, adjuk hozzá a darált sonkát, egy kiskanál parmezánt, egy tojást és sót, borsot. Egy tálra szórjuk rá a lisztet, adjunk hozzá pici sót, a megpuhult vajat darabokban, két tojás sárgáját és egy pici vizet. Keverjük jól össze, és nyújtsuk ki, de ne túl vékonyra. Szaggassunk belőle darabokat, és mindegyik tetejére tegyünk az előzőleg elkészített töltelékből. Hajtsuk félbe a tésztát, és a szélét nyomkodjuk össze, hogy ne nyíljanak ki, majd a zsírban süssük ki őket aranybarnára. Csepegtessük le a zsírt, és már tálalhatjuk is.
Az olasz receptekhez a hozzávalókat megvásárolhatjuk, vagy megrendelhetjük a Gastronomia Pomo D’Oro-ban. (1054 Budapest, Arany János u. 9.)
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.