Elkészítés: A piskóta hozzávalóiból 2 db 3 tojásos piskótát sütünk 25×39 cm-es tepsiben.
A középső tésztához a margarint a cukrokkal kikeverjük, majd a tojásokat egyenként hozzákeverjük. Végül hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejfölt is. 3 részre osztjuk: az egyiket sárgán hagyjuk, a másodikba a kakaóport, a harmadikba pedig a puncs ízű pudingport beledolgozzuk. Ha kikevertük a színeket, akkor ugyanakkora méretű tepsiben, mint a piskóta sült, megsütjük. Keresztben, csíkokban, felváltva tesszük a színeket a tepsibe. 180 fokon sütjük. Tűpróba!
A krémhez a tejet a cukorral és a vaníliás pudingporral csomómentesre kikeverjük, felfőzzük, majd kihűtjük, és kihabosított margarinnal összekeverjük.
Összeállítás: piskóta + krém + papagáj (tarka lap) + krém + piskóta
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, és a süteményt bevonjuk vele. Lehűtjük, és 1 óra múlva szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.