A megmosott paprikát előmelegített, forró sütőbe rakom, és addig sütöm, míg a héja sötétre nem sül. Közben az olajon a meghámozott és finomra vágott hagymát üvegesre pirítom.
A paprika héját lehúzom, csumáját és ereit eltávolítom. A paprikahúst a csípős paprikával együtt turmixgép poharába töltöm. Hozzáadom a pirított hagymát, a meghámozott és feldarabolt gyömbért, vágott petrezselyemzöldet, sót, borsot, cukrot és egy kevés ecetet. Pépesre töröm.
Grillcsirke mellé kiváló köret, vagy sült krumplit mártogathatnak bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.