Elkészítés: 1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, gerezdekre vágjuk, és sós vízben 4-5 percig előfőzzük, majd leszűrjük.
2. Közben a paprikákat és a hagymát megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk.
3. A margarint nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a krumplit és a paprikát, kb. 12 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzáadjuk a hagymát és a kolbászt, tovább sütjük 3-4 percig. Adagonként 1-1 evőkanál tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.