Elkészítés: A csirkemellet 2 centis kockákra vágom, sóval, borssal és rozmaringgal fűszerezem, kb. 15-20 percig állni hagyom.
A felaprított hagymát üvegesre fonnyasztom, majd megpirítom rajta a csirkemellet, hozzáadom az apróra vágott paprikát és paradicsomot, a paradicsompürét és a préselt 2-3 gerezd fokhagymát. Közepes lángon addig főzöm, amíg a zöldségek kiengedett leve szinte teljesen el nem fő - egy kicsi azért maradjon, nehogy túl száraz legyen.
Amíg elkészül, megfőzöm a szélesmetéltet sós, olajos vízben, majd leszűröm, és a csirkéhez keverem, azonnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.