A paradicsomokat mossuk meg, mindegyiket vágjuk nyolcfelé. A hagymát szeljük apróra. Egy lábasban hevítsük fel 1 evőkanálnyi olajat, tegyük bele a hagyma felét, kicsit pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a paradicsomot és pároljuk kb. 20 percig.
A burgonyát hámozzuk meg, vágjuk vékony szeletekre és sós vízben főzzük meg. Adjuk hozzá a csíkokra vágott piros és sárga paprikát, kis lángon főzzük 3 percig, majd az egészet szűrjük le. Egy serpenyőben hevítsük fel a maradék olajat, tegyük bele a hagyma másik felét és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a burgonyát, a paprikát és a zsemlemorzsát, majd pirítsuk újabb 8 percig.
Egy nagy tálban verjük fel a tojásokat, keverjük össze a petrezselyemzölddel és az oregánóval, majd sózzuk, borsozzuk meg. A paprikás, zsemlemorzsás burgonyát és a paradicsomot adjuk a tojásos masszához, és az egészet alaposan keverjük össze.
Újra forrósítsuk fel a serpenyőt, és omlett módjára süssük meg benne a keveréket, vagy öntsük egy tepsibe, és előmelegített sütőben süssük 5 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.