Elkészítés: A padlizsánokat félbevágom, és a vágott felületet kicsit beirdalom (nem túl mélyen). Egy alufólialapot vékonyan megolajozok, és ráfektetem a padlizsánokat a vágott felükkel lefelé, és 180 fokon kb. 30 percet sütöm.
A hagymát, fokhagymát apróra vágom, olajon megpirítom. A csirkemellet ledarálom, és a hagymához adom, lesütöm. A paradicsomokat felkockázom, és a csirkemellhez adom. Hozzáadom a paradicsompürét, sózom, fűszerezem, és némi vízzel (kb. 1 dl) felöntöm, és a masszát összepárolom (kb. 5-10 perc, ne maradjon túl sok lé alatta).
A padlizsánokat kiveszem a sütőből, kikaparom a belsejét, ha kell, apró kockára vágom, és a masszához adom. Egy tűzálló tálat vékonyan kiolajozok, beleteszem a kikapart padlizsánt, és beletöltöm a masszát. A töltött padlizsánokat visszateszem a sütőbe, és kb. 30-40 percet sütöm 180 fokon. Öt perccel a vége előtt megszórom reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.