Elkészítés: A báránygerincet bekenjük mustárral, megborsozzuk, sózzuk.
A rozmaringot és a parajt összevágjuk, és ebben a keverékben jól megforgatjuk a mustáros húst.
Ezután sütőben megsütjük, és szépen
felszeleteljük.
A körethez az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a babkonzervet, borsot, bazsalikomot, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, végül hozzákeverjük a tejfölt.
A hússzeleteket a körettel tálaljuk.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.