Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük, és 12 órán át pihentetjük. Félujjnyi vastagra nyújtjuk, majd összehajtogatjuk, és újra pihentetjük. A hajtogatást-nyújtást többször ismételjük.
Ha kész a tészta, egy tepsit kibélelünk vele, és 200 fokos sütőben félig megsütjük. A mozzarellagolyókat felszeleteljük, a megmosott, jól megszárított parajt lehúzzuk a száráról, és felhevített margarinon kissé megfuttatjuk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük.
A félig megsült tésztán egyenletesen elosztjuk a mozzarellát meg a parajt, majd sütőbe téve addig sütjük, amíg a tészta pirulni kezd, és a közepe is átsül. Cikkekre vágva, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.