Elkészítés: A kenyeret kockákra vágjuk, a tejjel meglocsoljuk, hogy megpuhuljon. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket megmossuk, majd a vajon, lefödve 10 percig pároljuk. A hagymát fölaprítjuk, az olajon üvegesre sütjük. Megsózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel és a zúzott fokhagymával fűszerezzük. A tűzről lehúzva kissé hűlni hagyjuk, majd a darált hússal, a kenyérkockákkal meg a tojással összedolgozzuk, és a fölaprított petrezselyem felét beleszórjuk. A sajtot a kicsumázott paradicsommal együtt egy centi vastagra fölszeleteljük. Egy közepes tepsit kivajazunk, a húsos massza felét belesimítjuk. A parajt ráterítjük, a maradék húst egyenletesen rákenjük. A tetejére felváltva paradicsom meg sajtszeletek kerülnek úgy, hogy félig takarják egymást. Sütőben, közepes lánggal kb. 1 órát sütjük. 5 percig pihentetjük, majd kockákra vágva, a maradék petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.