Elkészítés: 1. A bundához az összes hozzávalót egy keverőtálba tesszük, és sűrű palacsintatészta állagúra keverjük.
2. Az uborkát meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, és egy evőkanál segítségével kikaparjuk a magokat, majd 1 cm vastag szeletekre vágjuk.
3. A hagymát, a fokhagymát finomra vágjuk, és a felhevített vajon megfonnyasszuk, felöntjük a fehérborral, és beforraljuk.
4. Az uborkaszeleteket hozzárakjuk, felengedjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, ha felforrt, vízzel elkevert keményítővel besűrítjük.
5. A halfiléket előkészítjük, sózzuk, lisztben megforgatjuk, majd a parmezános masszába mártjuk, és bő, forró olajban szép aranysárgára sütjük.
6. A finomra vágott kaprot csak a tálalás előtt keverjük bele az uborkaraguba, hogy friss íze megmaradjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.