Elkészítés: A halakat megtisztítjuk, megmossuk, beirdaljuk, és kívül-belül besózzuk (használhatunk halas fűszerkeveréket is). 1 órát állni hagyjuk.
Egy olyan serpenyőben, amit le tudunk fedni, vajat olvasztunk, majd beledobjuk a félbevágott fokhagymagerezdeket. Mikor barnulni kezdenek, kivesszük őket, és a vajba tesszük a halakat. Lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor kész van, felöntjük a sűrített paradicsommal, megborsozzuk, hozzáadjuk a mentát és a sült fokhagymagerezdeket. Összeforraljuk, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.