A sütőport összekeverjük a rétesliszttel és a porcukorral, majd 3 részre osztjuk.
A túrót összekeverjük a tojásokkal, a tejföllel, a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral. Az elkészült tölteléket 2 részre osztjuk.
Egy nagyobb, magas falú tepsi alját alaposan kivajazzuk. Alulra teszünk egy adag kikevert réteslisztes cukrot, majd óvatosan elosztva ráteszünk egy adag túrós keveréket úgy, hogy a liszt és a túró ne keveredjen össze. Így rétegezzük tovább, a tetején a lisztes keveréket egyenletesen eloszlatjuk.
A 25 dkg margarint megolvasztjuk, és egyenletesen elosztva a tészta tetejére és oldalára adagoljuk egy kanál segítségével.
Közepesen meleg sütőben (170-180 fok) 25-30 perc alatt egészen pirosra sütjük.
Megjegyzés
A lisztből tészta lesz a túrók között, és nem kell sem nyújtódeszka, sem nyújtófa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.