Elkészítés: Tálba szitáljuk a lisztet, közepébe mélyedést készítünk. Belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot, és ráöntünk 2,5 dl langyos vizet. Letakarjuk, és felfuttatjuk az élesztőt. A kézi robotgép dagasztóbetétjével alaposan kidagasztjuk, közben beledolgozzuk a sót és az olívaolajat. Ha a tészta fényes, hólyagos, és elválik az edény falától, letakarjuk, és meleg helyen kb. 35 percig kelesztjük.
A paradicsomot oregánóval, bazsalikommal, sóval, borssal fűszerezzük.
A zöldségeket megtisztítjuk, a cukkinit vékony karikákra, a gombát szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük. A sütőt 230 C-ra előmelegítjük.
A pizzatésztát kinyújtjuk, kis köröket szaggatunk ki, vagy az egyszerűség kedvéért négyzetekre vágjuk. A leeső tésztarészeket hosszú rúddá csavarjuk.
A pizzákat megkenjük a paradicsommal, ízlésünk és kedvünk szerint megrakjuk cukkinval, gombával, tonhallal, olajbogyóval. Berakjuk a sütőbe, és kb. 15 percig sütjük. Félidőben rászórjuk a reszelt sajtot, és megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.