Elkészítés: A patisszont megpucoljuk, kis darabokra vágjuk, és sós-ételízeítős vízben puhára főzzük. Közben 4 tojást megfőzünk. A megfőtt zöldségről leöntjük a főzőlevet, burgonyatörővel összetörjük, és hagyjuk hűlni, időnként leöntjük róla a felesleges vizet, de ne kevergessük! Langyosan már belekeverhető a maradék 1 nyers tojás, az apróra vágott petrezselyem, a főtt, apró kockára vágott tojás. Ízesítjük, és összedolgozzuk annyi liszttel, amennyit felvesz. Közepesen forró, bő olajba evőkanál segítségével galuskákat szaggatunk. Vigyázzunk, mert ha a főtt tojás a sütőedény aljára ér, pattog az olaj. Én olajsütőben sütöm, így nem áll fenn ez a veszély. Csemegézni is, és akár könnyű vacsorának, előételnek is nagyon finom. Még hidegen is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.