Elkészítés: A szobahőmérsékletű tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliarúd kikapart belsejét is, majd tovább verjük. Hozzáadjuk az étkezési keményítőt és az ecetet is, és még tovább verjük, egészen keményre és fényesre.
Sütőpapírra rajzolunk egy kört, ezt nagyon kevés olajjal megkenjük. A habot kikanalazzuk a rajzolt kör közepére, nagyjából elsimítjuk, a közepébe mélyedést formázunk.
140 fokon 70 percig sütjük, sütés közben nem nyitogatjuk a sütő ajtaját. Ha elkészült, a sütő ajtaját résnyire kinyitjuk, és a tortát egy éjszakán át hagyjuk a sütőben teljesen kihűlni.
Elkészítjük a krémet: elkeverjük a mascarponét és a tejfölt, mindkettő legyen szobahőmérsékletű, hozzáadjuk a vaníliát és a porcukrot.
A krémet csak tálalás előtt kenjük a *tésztára*, ráhalmozzuk a felkockázott mangót és a vegyes gyümölcsöt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.