Elkészítés: A tésztához a 4 tojást szétválasztjuk, a fehérjéket felverjük, a sárgákat habosra keverjük 4 evőkanál cukorral, amit aztán óvatosan a fehérjébe forgatunk a sütőporral elkevert, szitán átszűrt liszttel együtt. 3 részre osztjuk. Az egyik részbe 1 evőkanál diót keverünk, másikba 1 evőkanál kakaóport, a harmadik részt simán hagyjuk. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük egymás mellé a 3 részt, és előmelegített sütőben, kis lángon kb. 20 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A krémhez 1 l tejet felteszünk melegedni. A többi tejet habverővel összekeverünk 2 tojással, 4 evőkanál liszttel, 6 evőkanál kakaóporral és 1 csomag vaníliás pudingporral, majd a forró tejhez öntjük, folyamatosan kevergetve besűrítjük. Ha túl sűrű lenne, pici tejet önthetünk hozzá. Mikor elzártuk a gázt, hozzáadjuk az ízlés szerinti cukrot, a margarint, a rumba áztatott mazsolát, darált diót és csipetnyi sót.
Mikor kész a tészta, felkockázzuk, meglocsoljuk a kb. 2 dl rumos (vagy aromás) tejjel, egy jénai aljára halmozzuk, ráöntjük a krémet, és hagyjuk kihűlni. Ezután habrózsákkal díszítjük, amiket meghinthetünk kicsi frissen darált dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.