Elkészítés: A hagymákat aprítom, a paprikákat és a gombák törzsét szeletelem, a paradicsomot nyolcadolom.
Egy serpenyőben olajon megpirítom a bacont, ráteszem a hagymát, megdinsztelem, fűszerezem. Ráteszem a többi hozzávalót is, s 6-os fokozaton párolom, de nem főzöm szét teljesen. A végén hozzáöntöm a bort és a szószokat.
Közben sós vízben megfőzöm a tésztát, leszűröm, s hozzákeverem a lecsóhoz.
Azonnal tálalok, reszelek rá parmezant. Díszítésül chilit és bazsalikomlevelet használok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.