Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tonhalat leszűrjük, és az olajból 1 evőkanállal beleöntünk a serpenyőbe. A hagymát üvegesre pároljuk benne, majd lehúzzuk a tűzről. Belekeverjük a tonhalat, a sajtot, a petrezselymet, a mustárt és a fűszereket, majd hagyjuk kihűlni.
A tésztát kb. 40x25 cm-es téglalap alakúra nyújtjuk, és hosszában félbevágjuk. A tölteléket kétfelé osztjuk, és a tészta közepére tesszük. Az egyik szélét megkenjük tojással, és óvatosan feltekerjük.
Mindkét tekercset 12 szeletre vágjuk, tojással megkenjük, és egy tepsibe helyezzük. A tetejét megszórjuk mákkal, és kb. 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.