Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tonhalat leszűrjük, és az olajból 1 evőkanállal beleöntünk a serpenyőbe. A hagymát üvegesre pároljuk benne, majd lehúzzuk a tűzről. Belekeverjük a tonhalat, a sajtot, a petrezselymet, a mustárt és a fűszereket, majd hagyjuk kihűlni.
A tésztát kb. 40x25 cm-es téglalap alakúra nyújtjuk, és hosszában félbevágjuk. A tölteléket kétfelé osztjuk, és a tészta közepére tesszük. Az egyik szélét megkenjük tojással, és óvatosan feltekerjük.
Mindkét tekercset 12 szeletre vágjuk, tojással megkenjük, és egy tepsibe helyezzük. A tetejét megszórjuk mákkal, és kb. 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.