Előkészítés: A húst megmossuk, a vizet felitatjuk róla, és kis kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, nem túl apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: Felhevítjük az olajat, hirtelen, nagy lángon megpirítjuk benne a húst, közben kevergetjük, hogy mindenütt megfehéredjen. Megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal. Lefedjük, kis lángon puhára pároljuk (kb. 55-60 perc). Félidőben hozzáadjuk a zöldhagymát. Időnként megkeverjük, ha szükséges, egy-két kanál vizet öntünk alá, hogy le ne süljön. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a tejfölt, a tárkonyecetet, és a cukorral ízesítjük (ízlés szerint lehet kicsivel többet is hozzátenni). Párolt rizst, főtt tésztát kínálhatunk mellé.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 287 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.