Elkészítés: A sárgarépát és az almát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Az egész narancs héját kislyukú reszelőn hozzáreszeljük. A gerezdekre szedett fél narancsot fél cm-es kockákra szeljük, és hozzáadjuk a mazsolával együtt.
Az öntethez a szegfűszeget és a koriandert mozsárban finom porrá törjük, elkeverjük a többi fűszerrel, az olívaolajjal, a mézzel, a citromlével, a balzsamecettel. Végül ráöntjük a szeletelt anyagokra. Jól összeforgatjuk, legalább 1 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. (Mandulapehely, tört pisztácia, fenyőmag, napraforgómag mehet a tetejére tálalás előtt.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.