Elkészítés: A sárgarépát és az almát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Az egész narancs héját kislyukú reszelőn hozzáreszeljük. A gerezdekre szedett fél narancsot fél cm-es kockákra szeljük, és hozzáadjuk a mazsolával együtt.
Az öntethez a szegfűszeget és a koriandert mozsárban finom porrá törjük, elkeverjük a többi fűszerrel, az olívaolajjal, a mézzel, a citromlével, a balzsamecettel. Végül ráöntjük a szeletelt anyagokra. Jól összeforgatjuk, legalább 1 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. (Mandulapehely, tört pisztácia, fenyőmag, napraforgómag mehet a tetejére tálalás előtt.)
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.