Elkészítés: 1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük, belekeverünk 5 dkg cukrot. A sárgájákat habosra keverjük a maradék 15 dkg cukorral, lassanként hozzáadjuk a tejet és az étolajat. Majd ezután beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet és a választott tölteléket. Majd óvatosan a felvert fehérjéket.
2. A tészta 2/3 részét beleöntjük a kuglófformába, a maradék tésztába belekeverjük az 1 evőkanál kakaót, és óvatosan azt is a formába öntjük.
3. 180 C fokos sütőben kb. 1 órát sütjük.
4. A cukormáz hozzávalóit habosra keverjük, majd ha kész a kuglóf, ráöntjük. Elzárt, langyos sütőben rászárítjuk a süteményre a mázat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.