Mossuk meg a halakat, majd sózzuk, borsozzuk meg őket ízlés szerint, és facsarjuk rájuk 1/2 db citrom levét. Tisztítsuk meg és karikázzuk fel a zöldhagymát. A felforrósított olajon süssük a halak mindkét oldalát 6-6 percig, majd vegyük ki őket a serpenyőből, és tartsuk melegen.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon forgassuk át a hagymát, majd öntsük fel a borral, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a felaprított kaprot, valamint a húslevest, majd fűszerezzük sóval, borssal és a borókabogyóval.
Keverjük csomómentesre az étkezési keményítőt a tejszínben, és sűrítsük be vele a mártást. Forraljuk néhány percig, amíg krémes nem lesz. Tálaljuk a halat a szósszal és egészben főtt burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.