Elkészítés: A tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni (kb. 1 óra). A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A halat leöblítjük, szárazra töröljük, és kis kockákra vágjuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk.
A sütőt 200 C-fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett munkalapon 4 mm vékonyra nyújtjuk, és 6 cm átmérőjű, cakkos pogácsaszaggatóval 16 korongot szúrunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatunk 8 korongot, 8 másik korong közepét pedig 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval ismét kiszúrjuk. A teli korongokat megkenjük tojássárgájával, pontosan a tetejükre illesztjük a tésztagyűrűket. Az apró korongokat ugyancsak a tepsibe sorakoztatjuk, és a tésztagyűrűkkel együtt megkenjük tojássárgájával. 20-25 percig sütjük, a tepsiben hagyjuk kihűlni, majd a fészkek közepén lévő tésztahártyát szelíden behorpasztjuk.
Közben serpenyőben felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Ráöntjük a bort, a zöldséglevest, és nagy lángon beforraljuk. A lébe keverjük a borsót és a halat, és 5 percig főzzük. A tejszínnel elkeverjük, és az étkezési keményítővel besűrítjük. Sóval, borssal, citromlével, a Worcester-szósszal ízesítjük, és rászórjuk a kaprot.
Arányosan elosztva a tésztakosárkákba töltjük a ragut, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.