Előkészítés: A csirke bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk, húsát apróra vágjuk. A salátaleveleket megmossuk, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk. A paprikát megmossuk, húsát apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A csirkehúst összekeverjük a majonézzel. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A piták hegyét/végét levágjuk, és a tésztát megtöltjük a csirkével. A sütőbe tesszük, és 10 percig melegítjük őket. A pitákba töltjük a paprikát, a salátát, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 425 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.