Elkészítés: A liszttel elkeverjük a sütőport, majd a margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a porcukrot és a tojásokat. Összegyúrjuk, és kb. 1 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
A tészta 2/3 részét lisztezett deszkán kinyújtjuk, kibélelünk vele egy kerek tortaformát.
A töltelékhez a tojásfehérjét a cukorral felverjük habnak, majd belekeverjük a darált diót. Ennek felét a tésztára kenjük. Erre jön az egres, majd a hab másik fele. A megmaradt tésztából rácsot készítünk a torta tetejére.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.