Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk csipet sóval és cukorral a langyos tejben, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk.
Amíg pihen, a töltelékhez mindent apróra vágunk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, rárakjuk a paradicsomot és a gombát, elfőzzük a levét, majd a többi hozzávalót belekeverjük.
A tésztát 4 cipóra vágjuk, és egyesével dolgozunk vele. Kinyújtjuk fél centi vastag téglalapra, majd 5 oszlopra vágjuk, tölteléket halmozunk rá, és táska formára hajtjuk, a széleit jól lenyomkodva.
Tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.