Elkészítés: A lisztet kiméred egy tálba, hozzáadod a sütőport, elkevered, majd beleütöd a tojást. Hozzáadod a tejet, és sima masszává kevered. Ne ijedj meg, nagyon sűrű lesz az állaga. Tedd félre kicsit a masszát.
Pucold meg az almát, majd nagylyukú reszelőn reszeld le. A cukorral keverd össze, majd egy kevés sóval együtt dolgozd bele a tésztába (de most ne használj gépet, elég egy kanál illetve fakanál). Ami levet eresztett az alma, azt is bele kell keverni a masszába.
Vajban (nem olajban, mert az olajban sült placuszki nem olyan jó) süsd ki. Egy jó púpos evőkanállal tegyél a serpenyőbe egy kis halmot, azt kissé egyengesd el (laposra), és süsd meg mindkét felét szép barnára. Melegen, porcukrozva fogyasztjuk. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.