Elkészítés: Fordítva látunk hozzá ételünk elkészítéséhez, mivel most a körettel kezdünk. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, tisztítjuk, apróra vágjuk. Kis kockákra daraboljuk az uborkát, összekeverjük a lecsepegtetett kukoricával és a tojással. A majonézt simára keverjük a joghurttal, a citromlével, a mustárral, sóval és borssal ízesítjük. Beleforgatjuk a kukoricás keveréket, és így már kész is a salátánk.
Filénket ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban aranybarnára sütjük, papírkendőre szedjük.
Tálaljuk is azonnal, mivel ha sokáig áll, nem lesz ropogós, tehát a tányér közepére tegyünk salátát, és rakjuk körbe a pontycsíkokkal. Díszíthetjük hagymakarikákkal, citromszeletkékkel.
Friss kenyérrel és jól behűtött rozéborral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.