Elkészítés: A csirkemájat alaposan átnézem, lehártyázom, felezem, átöblítem, konyhai törlőkendőn leszárítom, borsozom. A póréhagymát 3-4 milliméteresre felkarikázom, a szalonnaszeleteket centinként bőréig bevagdalom, a paradicsomot felszeletelem.
Egy serpenyőben felolvasztom a libazsírt, a szalonnaszeleteket többször átforgatva ropogósra pirítom, a zsírból kivéve félreteszem. A lángot lejjebb véve a szalonnazsírba morzsolom a póréhagyma karikákat, gyengén sózva üvegesre párolom, hozzáadom a paradicsomszeleteket, ráöntöm a bort és ugyanannyi vizet.
Hozzáadom a májat, megszórom a majoránnával, lassú tűzön párolom, hagyom, hogy levét kieresztve sűrűsödjön alatta a szaft, hozzáöntöm a konyakot, ha kell, sózom, borsozom.
Ropogós kenyérrel és a sült szalonnaszeletekkel tálalom. Friss zöldpaprikát és paradicsomot vagy kovászos uborkát kínálok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.