Elkészítés: A tésztához a margarint a liszttel elmorzsoljuk, hozzátesszük a porcukrot, a tojást, a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és kevés tejjel a tésztát összeállítjuk. Kétfelé osztjuk.
Az almát lereszelve vagy leszelve 5 dl vízzel és a cukorral puhára
főzzük. 2,5 dl vízben a pudingport elkeverjük, és a forró almapéphez öntjük. Összeforraljuk.
Kikent, lisztezett tepsibe a tészta egyik felét belenyújtjuk, rárakjuk az almatölteléket, és beborítjuk a másik tésztából nyújtott lappal. Villával megszurkáljuk, és közepes lángon sütjük. Kihűlve porcukorral hintjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.