Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét a sóval felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, és kemény habbá verjük. A tojássárgáját elkeverjük az olajjal, aztán hozzáadjuk a habhoz, és addig keverjük, amíg a habbal elkeveredik, ehhez kanalanként óvatosan adagoljuk a szódabikarbónás lisztet. A masszát a kivajazott és lisztezett tepsibe simítjuk, majd 180 fokos, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük /kb 20 perc/.
A vaníliás és a csokis pudingot is elkészítjük 6-6 dl tejjel. A vajat kikeverjük a kétféle cukorral jó habosra, majd felét hozzádolgozzuk a kihűlt vaníliás, a másik felét a kihűlt csokis pudinghoz.
Ha a piskóta kihűlt, késsel kettévágjuk, és az alsó lapot megkenjük a csokis pudinggal, majd rátesszük a másik lapot, és ezt pedig a vaníliás pudinggal kenjük meg.
A tejszínt keményre felverjük és a süti tetejére simítjuk, majd csokidarával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.