Elkészítés: A málnát (lehet fagyasztott is) ízlés szerint cukrozzuk, rummal ízesítjük, kicsit állni hagyjuk.
A tejből 0,5 dl-t elveszünk, rummal keverjük össze. A piskóta felét ebbe beleforgatjuk (nem áztatjuk), és egy jénai tál aljára lerakjuk.
Elkészítjük az egyik tasak pudingot a
csomagoláson lévő használati utasítás szerint, majd a piskótára öntjük.
A málnát leszűrjük, és a puding tetejére rakjuk. A piskóta másik felét a málna tetejére rendezzük. Rárakjuk a maradék málnát. (Néhány málnaszemet hagyunk a tetejét díszíteni.)
Elkészítjük a másik tasak pudingot, majd a tetejére öntjük. Tálaláskor díszíthetjük a tetejét tortadarával, málnával és tejszínhabbal.
A rakott piskóta a tálalás előtti napon elkészíthető, és hűtőszekrényben tárolva 3-4 napig is eláll.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.