Elkészítés: A tésztához az 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd belekeverjük az 5 tojássárgát, azután a porcukrot, a sütőporral elkevert és átszitált pudingport, jól elkeverjük, majd kikent, lisztezett tepsibe öntjük, megsütjük.
A krémhez a 3 dl tejjel és a kristálycukorral felfőzzük a pudingport, majd robotgéppel kikeverjük a margarinnal, egy pici rumaromával és a mandulával. A tészta tetejére kenjük, hűtőbe tesszük, hogy megkeményedjen a krém, végül a tetejére csokimázat teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.