Elkészítés: A tésztához az 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd belekeverjük az 5 tojássárgát, azután a porcukrot, a sütőporral elkevert és átszitált pudingport, jól elkeverjük, majd kikent, lisztezett tepsibe öntjük, megsütjük.
A krémhez a 3 dl tejjel és a kristálycukorral felfőzzük a pudingport, majd robotgéppel kikeverjük a margarinnal, egy pici rumaromával és a mandulával. A tészta tetejére kenjük, hűtőbe tesszük, hogy megkeményedjen a krém, végül a tetejére csokimázat teszünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.