Elkészítés: 1.) A tojások fehérjét egy csipet sóval keményre verjük.
2.) Egy másik tálban konyhai robotgéppel összekeverjük a tojássárgát, a tejet, a lisztet és a sütőport.
3.) Ha kész vagyunk, a kemény habot óvatosan forgassuk a tojásos masszába, és már kész is van a palacsintatésztánk.
4.) Egy palacsintasütőbe tegyünk egy kevés olajat, és 3-4 kisebb adag palacsintatésztát halmozzunk rá. Egy-egy palacsinta akkora lesz, mint pl. egy szelet párizsi. :-) Nem túl nagy lángon szép aranyszínűre sütjük az egyik oldalát, majd megszórjuk a kiválasztott töltelékkel (sonka vagy sajtcsíkokkal, gyümölccsel, hagymával, párolt brokkolival, stb.), majd megfordítjuk, és a másik oldalát is aranyszínűre sütjük.
5.) Én fahéjas almatölteléket tettem rá: 1 almát lereszeltem, megszórtam egy kis fahéjjal, rákanalaztam egy kis mézet és 1 marék mazsolát, majd összekevertem a tölteléket, a palacsintákra tettem sütés közben, és tálaláskor meglocsoltam egy kis juharsziruppal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.