A pulykamellet a garam masala fűszerkeverékkel, illetve sóval és borssal fűszerezzük, majd egy forró serpenyőben, egy kevés olívaolajon minden oldalát kissé megpirítjuk, hogy egy kis kérget kapjon. Ezután a húst 120 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 45 percig sütjük.
A rizst enyhén sós vízben megfőzzük, majd ha elkészült, belekeverjük a kimagozott, apróra vágott datolyát és a felkockázott ananászt, valamint a felaprított koriander felét.
A pulykamell tetejét megkenjük mézzel, és megszórjuk a durvára tört chips-szel.
A pulykamellet felszeleteljük és a tányérokra szedett rizzsel tálaljuk. Végül meghintjük a maradék korianderrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.