Elkészítése: A szalonnát fél centi vastagra szeljük, az egyik felét becakkozzuk és kisütjük. A zsírjából kivéve a cakkozott felét pirospaprikába könnyedén bemártjuk. A hagymát megtisztítjuk, összevagdaljuk, és a szalonnazsírban megpirítjuk. A káposztát kinyomkodjuk (ha túl savanyú lenne, át is öblítjük), és a hagymás zsírba forgatjuk. Késhegynyi pirospaprikával, őrölt borssal fűszerezzük, az apróra vágott paradicsomot és zöldpaprikát is hozzáadjuk. Élénk tűzön, meg-megkeverve megsütjük. Közben a virslik egyik felét kockásra bevagdossuk, és olajban megsütjük, amitől szépen kinyílik. A káposztát tálba töltve, néhány kanál tejföllel, a sült virslivel és szalonnaszeletekkel koronázva adjuk asztalra. Puha fehér kenyér illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.