Elkészítés: A gyalult tököt tegyük sóval és citromlével ízesített forrásban lévő vízbe, amikor majdnem puha, szűrjük le és csepegtessük le. Daraboljuk fel a gombát, 1 evőkanálnyi vajon pároljuk meg, sóval, borssal fűszerezzük, petrezselyemmel szórjuk meg. Vajazzunk ki egy jénai tálat, majd rétegezzük bele a tököt és a gombát. A tetejére öntsünk az elkészített Knorr tepsis gombás pulykaszeletek Rafinériát, amit elkeverünk a tojássárgájával. Szórjuk meg a reszelt sajttal. Vajdarabkákat tegyünk a tetejére, és közepes hőfokon süssük kb. 30 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.