Elkészítése: A tepsibe először a vöröshagyma karikákat helyezzük el gazdagon, ételízesítővel megszórva. A hagymára kerülnek a szeletelt húsok. A húsokat megszórjuk ételízesítővel, a magyaros fűszerkeverék és a Mexikói chilis Rafinéria keverékkel. A húsok tetejére helyezzük a karikákra vágott paradicsomokat és a paprikákat, majd borssal megszórjuk. A húsok tetejére egy sor karikákra vágott burgonyát teszünk, majd ételízesítővel megszórjuk. Sütés előtt az egészet alufóliával betakarjuk. Addig sütjük, míg a hús és a burgonya megpuhul, ezután levesszük az alufóliát. A két pohár tejföllel elkeverjük a sajtszósz Rafinériát, majd az egészet ráöntjük a burgonya tetejére. A reszelt sajtot rászórjuk, és az egészet visszatesszük sülni, csak annyi időre, míg megpirul a tejföl teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.