Elkészítése: A tepsibe először a vöröshagyma karikákat helyezzük el gazdagon, ételízesítővel megszórva. A hagymára kerülnek a szeletelt húsok. A húsokat megszórjuk ételízesítővel, a magyaros fűszerkeverék és a Mexikói chilis Rafinéria keverékkel. A húsok tetejére helyezzük a karikákra vágott paradicsomokat és a paprikákat, majd borssal megszórjuk. A húsok tetejére egy sor karikákra vágott burgonyát teszünk, majd ételízesítővel megszórjuk. Sütés előtt az egészet alufóliával betakarjuk. Addig sütjük, míg a hús és a burgonya megpuhul, ezután levesszük az alufóliát. A két pohár tejföllel elkeverjük a sajtszósz Rafinériát, majd az egészet ráöntjük a burgonya tetejére. A reszelt sajtot rászórjuk, és az egészet visszatesszük sülni, csak annyi időre, míg megpirul a tejföl teteje.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.