Elkészítés: A kockára aprított vereshagymát a zsiradékon aranyszínűre dinsztelem, meghintem pirospaprikával, elkeverem, és azonnal felöntöm 2 dl hideg vízzel. Zsírjára sütöm, azután beleteszem a sertéshúst, és addig pörkölöm nagy lángon, amíg a húst a saját leve ellepi. Ekkor lefedem, és fedő alatt, gyenge lángon kb. 20 perc alatt félpuhára párolom. Ekkor beleszeletelem a fokhagymát, meghintem köménymaggal, gyengén sózom. A sóval óvatosan, mert a káposzta sós!
Kizsírozott edénybe terítem az előzőleg átöblített káposzta egy részét. Erre kerül az előfőzött rizs, majd a félkész sertéspörkölt. Arra a 4 felkarikázott kemény tojás meg a füstölt kolbász, némi tejföllel megöntözve. Újabb réteg káposzta következik, majd annyi víz, amennyi épp ellepi. Lefedem, és 40 percre magára hagyom a sütőben, kis lángon. Végül, amikor a teteje kissé megpirult, meglocsolom alaposan tejföllel, és még 20 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.