Elkészítés: A töltelékhez a
hozzávalókat összekeverjük (sót nem használok, mert a sajt és a sonka amúgy is sós), és 1 órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
3x2 szelet kenyeret egymás mellé teszek egy tálcára, megkenem a masszával, tovább rétegezem a kenyerekkel. A tetejére nem teszek belőle. Fóliával latakarom, és fél napig a hűtőben hagyom.
A hűtőből kivéve 1 pohár (2 dl) tejföllel bekenem a tetejét és az oldalait, és díszítem zöld uborka, piros retek, szeletelt főtt tojás, zöld és piros apró kockákra vágott paprikával, hogy színes, mutatós legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.