Elkészítés: A burgonyát megfőzöm. A tojásokat is, addig, hogy belülről kemények legyenek. A kolbászt lekarikázom, és egy kis olajon megfuttatom, de csak addig, hogy ki ne száradjon. Ha minden megfőtt, akkor azokat (tojás, burgonya) is lekarikázom. Előveszek egy tepsit, kivajazom. Lerakok egy sor burgonyát, megsózom, meghintem majorannával. Ráhelyezem a sonka szeleteket, erre a kolbászt és a tojást rakom. Addig rétegzem, míg el nem fogy, de a végére burgonyát rakok. A legvégén nyakon öntön tejföllel, amít egy kis vízzel addig hígítok, hogy könnyen önthető legyen (így a rétegek közé is befolyik, és nem olyan száraz). Beteszem a sütőbe, és addig sütöm, amíg megszilárdul rajta a tejföl, majd megszórom reszelt sajttal, és pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.