Elkészítés: A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük, a tojásokat keményre főzzük szintén sós vízben. Eközben a hagymát kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk, a szalonnát felszeleteljük. A megfőtt tojást megpucoljuk és karikákra vágjuk, a megfőtt krumplit meghámozzuk, szintén karikákra vágjuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk, egy sor krumplit rakunk az aljára, sózzuk, borsozzuk, hagymát szórunk rá, kolbász- és tojáskarikákat ráhelyezünk, és tejföllel meglocsoljuk, majd újra egy sor krumpli következik. Így folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók tartanak, a tetejére krumpli kerül, illetve erre helyezzük a szalonnacsíkokat, melyeket bevagdalhatunk. 30 percig sütjük sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.