Elkészítés: A burgonyát hámozd meg, kockázd fel, ezután tedd fel főni, majd ha megfőtt, borítsd egy tepsibe. Eközben egy serpenyőben süsd meg a felkarikázott cukkinit, ha kész, préselj rá fokhagymát, szórj rá oregánót, és borítsd rá a már tepsiben lévő burgonyára. Utána süsd meg a szintén karikára vágott paprikát, és ezt is pakold a tepsibe. Kockázd fel a vöröshagymát, a serpenyőben maradt olajon dinszteld meg, préselj rá még egy kis fokhagymát, szórj rá pirospaprikát, és öntsd föl egy kis vízzel. Lényegében ez egy fokhagymás pörköltalap. Ebbe tedd a felezett paradicsomokat, fűszerezd sóval, borssal, oregánóval, és főzd addig, míg szósz sűrűségű lesz. /Én nem szoktam előre meghámozni a paradicsomokat, ha már megfőtt, úgyis ki tudom halászni a héját a szószból./ Ezt a szószt öntsd a zöldségeidre, majd a sütőben kicsit süsd át az egészet. Természetesen bármilyen zöldséggel fel lehet még dobni, én padlizsánt is teszek bele néha, és mexikói zöldségkeverékkel is színesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.