Elkészítés: A krumplit sós vízben felrakjuk főni. Miután megfőtt, megpucoljuk, karikákra vágjuk. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, felkarikázzuk. A kolbászokat szintén felkarikázzuk. Egy tűzálló tál alját vajkrémmel kikenünk és erre rakjuk először a burgonyát, sózzuk, majd a kolbászokat vegyesen, a tojást. Teszünk rá egy kis tejfölt és vajkrémet, majd addig folytatjuk a rétegezést, míg a hozzávalók elfogynak. A tetejére ismét tejfölt és vajkrémet teszünk, majd annyi tejjel felengedjük, ami majdnem ellepi. Ezután 170 fokos sütőben kb. 1 óra alatt összesütjük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.