Elkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot bevagdossuk, leforrázzuk, a héját lehúzzuk, vékony szeletekre vágjuk. A leveszöldséget megtisztítjuk, apróra vágjuk. A mozzarellát lecsöpögtetjük, kockákra vágjuk. A póréhagymát, a paradicsomot, a vékonyra szeletelt karalábét egy kivajazott tűzálló tálba sorokban félig egymásra fektetjük, a leveszöldséget rászórjuk, majd az egészet megsózzuk, megborsozzuk. A tejszínt a tejjel elkeverjük, és a zöldségekre öntjük. A reszelt sajtot, majd a kockára vágott mozzarellát a tetejére szórjuk, a vajat rámorzsoljuk. A tálat hideg sütőbe toljuk, majd 180 fokon kb. 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.