A sertésfület és a feldarabolt csülköt egy nagyobb edénybe helyezzük, és felöntjük a vízzel. Beletesszük a szemes borsot, a sót és 4 gerezd fokhagymát. Addig főzzük, ameddig a csülök hús puha és omlós lesz. Ezután leszűrjük.
Lereszelünk 4 gerezd fokhagymát. Egy püspökkenyér formát folpackkal kibélelünk és beletesszük a füleket. Ezeket megkenjük a reszelt fokhagyma felével, majd megszórjuk őrölt pirospaprikával. Ezután beletesszük a csülökdarabok felét, majd megkenjük a maradék fokhagymával és megszórjuk őrölt pirospaprikával. A maradék csülköt is beletesszük a formába, majd a folpackot ráhajtjuk, és befedjük vele a formát.
Ezután a formát hűtőbe tesszük, és egy éjszakán át ott is hagyjuk, hogy összedermedjen. Nem kell bele sem zselatin sem kocsonyásító, mert a bőrből és fülből kifőtt kollagéntől szépen összeragad és szeletelhető lesz!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.