A hússzeleteket kiveregetjük, sóval, borssal bedörzsöljük. Mindkét oldalon vékonyan bekenjük mustárral és kevés, megforrósított olajon 4-5 percig sütjük. Az újburgonyát héjában megfőzzük. A megtisztított hagymát felkarikázzuk. A burgonyát megtisztítjuk, ugyancsak felkarikázzuk. A megtisztított almát vékony cikkekre vágjuk. Kiolajozunk egy kis peremes tepsit vagy tűzálló tálat, majd belefektetjük a sült hús felét. Kirakjuk burgonya- majd hagymakarikákkal és az almacikkekkel. A maradék hús, majd a többi hagyma és burgonya következik. A legfelső réteget tejföllel leöntjük és közepesen forró sütőben 30 percig sütjük. Salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.